Zoeken in deze blog

zondag 12 februari 2012

The World of Mens wear.

Good morning Armani!Heerlijk om een zondagochtend te beginnen met de Emporio Armani show, live on the stream!!

Ja, mannen de Milan Menswear Fashionweek is begonnen! Het is de prestigieuze ter wereld voor de mannenmode. Van 14 januari 2012 t/m 17 januari 2012 laten ontwerpers zoals Dolce, Varvatos, Burberry, Bottega, Armani etc. de beste pre fall mannen collectie zien.

Enkele hoogtepunten van de mode in Milan Mens Week zal worden Dsquared2, Gucci, Versace, Prada, Ferragamo, en Jil Sander. De shows zullen een explosie zijn en wordt een drijvend kracht voor de mannen trend 2012/2013. Enkele trend zijn waargenomen in de dames collectie onder andere, zachte zijde, mat en glanzend combinaties.

Wat tot nu toe opmerkelijk is, zijn de donkere kleuren, kostuums, lange leren/suède jassen..die elk ontwerper laat terugzien in zijn show. Wat we ook zien zijn de accessoires, het zet een kroon op de herfst. Lederen handschoenen, (Fair Isle) sjaals, XXL bags, stropdassen (ook met patronen) en klassieke hoeden zoals flat caps.





Ohja, wat me zeker is bijgebleven bij de Frankie Morello collectie zijn de doorschijnende tuniekjes! Het is geweldig om Frankie’s unieke style te zien!











Deze trend zal zeker gezien worden!



Klik op de link voor de Emporio Armani show.






Hope you enjoyed it as much as I did!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten