Zoeken in deze blog

maandag 13 februari 2012

Fashionable Press Release!! Grootste stock and sample sale van Nederland, The Fashionlisst!




THE FASHION LISST BIEDT PODIUM VOOR JONG DESIGNERS TALENT!

Fashionista’s, aanstormend modellentalent en designliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de tweede editie van THE FASHION LISST. De grootste stock en sample sale van Nederland vindt plaats van 18 t/m 26 februari in de Amsterdam RAI, tijdens de Huishoudbeurs. Diverse modemerken bieden hun collecties van eerdere seizoenen zeer voordelig aan en daarnaast stelt THE FASHION LISST haar podium open voor designer talent.



Wat kunnen we allemaal verwachten @ the Fashionlisst? Zie hieronder:


DESIGNERS OP DE CATWALK


THE FASHION LISST biedt designer talent zoals Sheguang Hu of Irving Voster de mogelijkheid om hun collecties te showen op de catwalk aan het grote publiek. Elke dag zijn er shows, optredens, DJ’s en worden de collectie van de standhouders dagelijks aangevuld met nieuwe stock en samples.



THE FASHION LISST


Met een eigen ingang, een ‘fashionable’ omgeving en mode gerelateerd entertainment belooft de tweede editie van THE FASHION LISST wederom een enorm succes te worden. Tijdens de eerste editie in april 2011 bezochten ruim 10.000 consumenten THE FASHION LISST en kochten zij de wereldberoemde modemerken die werden aangeboden met kortingen oplopend tot soms wel 90%. Dit jaar vind je o.a. de volgende merken: Emperio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, Pincsale, Wannahave4less, World of Bessy, Sister Point, My Brand, Twin Couture, Loungelife, WOW, Modstrom, Patrizia Pepe, Rubber Duck, Izi-Fes, Anecdote, Blend, My Movement, Hys, Common Base, Moment by Moment, My Dress, Cavalier. Ook zijn er zonnebrillen van Tom Ford, Giorgio Armani, YSL, Gucci, en Valentino voor bodemprijzen. Kijk voor een actuele merkenlijst en voor toegangskaarten à € 14,00 in de voorverkoop op www.stock-sample.com.



CATWALK COACH MARIANA VERKERK


Mariana Verkerk presenteert op zaterdag 25 februari de 7e editie van de ModelConvention, welke gehouden wordtop THE FASHION LISST. Als je een kaartje koopt voor de ModelConvention kun je tevens deelnemen aan de unieke workshops van Mariana Verkerk. Zij geeft van 13.00 uur -15.00 uur elke dag catwalk les, foto advies en antwoord op al je vragen over de modellen business. Meld je nu aan voor deze workshops en de ModelConvention via de site vanwww.modelscoutsnetwork.com.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

DIJKSMAN COMMUNICATIE
KARIN DIJKSMAN
KARIN@DIJKSMANCOMMUNICATIE.NL

ALEXANDRA SCHNELLEN
ALEXANDRA@DIJKSMANCOMMUNICATIE.NL

PAULUS POTTERSTRAAT 3O
1O71 DA AMSTERDAM
TEL: O2O - 337 6O 76 OF 06 - 31O O68 8O

Geen opmerkingen:

Een reactie posten