Zoeken in deze blog

vrijdag 16 december 2011

Cheap N Chic Fashion show (First Edition)





We blikken even terug naar de Fashion show van “Cheap N Chic”

Cheap ‘n’ Chic Events heeft Rhone omgetoverd tot een white light fashion district met wit interieur. Een mooie entrance! Cheap N Chic heeft de eerste editie van het nieuwe concept die mode en beauty gerelateerd is, op 23 september gepresenteerd in een modeshow. Het concept is speciaal in het leven geroepen voor Fashionista’s & Beautiful people, dat van mode en beauty houdt. 

Tijdens de show liepen de Nederlandse modellen River en Lois Hoeboer en Tirza Tjon, ook wel bekend van HNTM. De modellen showde de collectie van Lipsy London, kleurrijke badmode van Aqua Bendita en met als afsluiter, de lingerie collectie van Der Kommissar. De dames waren omhuld in stoere en zeker verrassend zwart/grijze lingerie en ieder met eigen "ego". 


In dezelfde show liep ook het Nederlandse model van Poolse afkomst, Filip Krasuski. Filip doet vanaf zijn 17e jaar aan modellenwerk. Zijn eerste opdracht was voor Speedo. Sindsdien heeft hij verschillende campagnes binnengehaald. De merken namen zoals, Paul Smith, Asics sportwear, Sapph ondergoed, Raph Lauren, Davidoff Champion en tijdens de show mochten we Filip Krasuski bewonderen in het ondergoed en een licht blauwe overal van Muchachomalo. Het ondergoed collectie van MuchachoMalo hebben opmerkelijke prints met brede banden. Muchachomalo betekent "stoute jongen" in het Spaans en Filip Krasuski heeft de uitwerking van de uitdrukking "In iedere man schuilt een stoute jongen" sterk neergezet en overgebracht aan het publiek. Een hoogte punt die de show compleet maakte! De modeshow is verzorgd door The Frontrow.




Geschreven door: Habiba el Ouarti

Geen opmerkingen:

Een reactie posten