Zoeken in deze blog

zondag 18 december 2011

Mannen trends winter 2012..

Ben je bang voor de mode?Hey! Get over it…!Je leeft maar een keer…
De trends voor de mannen dicteren een nieuwe flair in herenmode..het lijkt erop dat de laatste 5 jaar, dat mannen "mode" hebben gekregen, van heel typisch, neutraal en vooral saai. Zie je het steeds veranderen naar meer kleur, patronen en niet te vergeten om het mooi af te maken, accessoires!
De trend dit jaar geeft toestemming om patronen te mixen. Probeer eens een gekleurde Tweed jasje, een shirt en (skinny)jeans. Maak het af met een gekleurde rondgebreide sjaal. Mix it up boys! Durf je niet te mixen? Mannen, een gemakkelijke manier om uit te stappen van je comfort zone, is eigenlijk beginnen met kleur in je garderobe. Begin bijv. met een gekleurd vest of shirt of een levendige sjaal. En bouw het zo lekker op…een beetje kleur kan geen kwaad.


Naast de gedurfde kleuren, lange vesten ( is nu een grote trend) en vesten met V-halzen zijn ook strepen populair, samen met patronen. Wat ook niet mag ontbreken zijn de rondgebreide sjaals, je kunt ze bijna met alles combineren. Het is The finishing touch van je outfit.
Jeans, comfort, skinny or baggy..anything go’s! En niet te vergeten, the boots! Laarzen zijn dit seizoen erg hip. Je ziet het vaak terugkomen, bigger and better. Je kunt ze dragen met broek of jeans verscholen in je boots.




Voor de oudere man, een tip, zolang je het mixt met classic en nieuwe trend, kan je er ook super fashionable uitzien!
De uiteindelijke beslissing bij het maken van een kleding aankoop moet nog steeds neerkomen op comfort. Wat je moet afvragen is, ben ik comfortabel?Als je niet vertrouwd bent, dan zal het kledingstuk alleen maar hangen in je kast. Probeer uit elk kledingstuk die je aanschaft te combineren met een ander item. Je moet niet bang zijn voor de mode. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Just try it!


Geschreven door: Habiba el Ouarti

Geen opmerkingen:

Een reactie posten