Zoeken in deze blog

zaterdag 14 april 2012

Quy Goddes brings Sapph in 50’s style!


Op vrijdag 13 april 2012 organiseerde Quy Goddess de IVe editie van het Fashion Event ‘La Nuit de la Mode’ in de hotspot van Rotterdam: Club Vie.

Tijdens de show presenteerde de bekende (sapph) modellen als Dounia Charri, Djamila Celina Melcherts en onder de mannen Filip Krasuski, de nieuwe collectie SAPPH Beachwear & lingerie 2012 in 50’s style.

Een avond vol verrassingen. De modellen zien er onweerstaanbaar uit! Omgetoverd in de jaren 50 style. Een BH uit die tijd was meestal niet erg comfortabel. Dat geldt ook voor het mannenondergoed. Gedurende de jaren gingen de 'lange onderbroeken' uit de mode en werd vaker gekozen voor het boxershort. Met de uitvinding van de elastische band werden knopen en koordjes overbodig. Ondergoed werd een Fashion Statement! De Sapph lingerie en de beachwear zijn gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm.


De foto’s zijn verzorgd door: LongJoyPhotography.





















De styling van de gehele avond was in handen van Maysa-Iman Berkelaar. Hedwich Vigelandzoon van de Grand Salon en zijn team. De modellen werden gecoacht door niemand minder; Lyron Jamil.


xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten