Zoeken in deze blog

donderdag 26 april 2012

Fashion Event GOUD

Dit evenement staat in het teken van talentvolle modeontwerpers die met hun collecties kans maken om ‘Golden Designer’ van het jaar te worden en zal een mooi prijzenpakket ontvangen. Aan de hand van de presentatie, de kwaliteit en de draagbaarheid van de collectie bepaald de professionele jury de winnaar.

‘GOUD’ is een show die als platform dient voor ontwerpers en professionals uit de modebranche. De deelnemende modeontwerpers kunnen zichzelf hier voorstellen en de collecties showen aan professionals uit de modebranche en aan een groot modeliefhebbend publiek. ‘GOUD’ zal voor iedere modeliefhebber een geweldige beleving zijn en aan ontwerpers de mogelijkheid geven om nieuwe contacten te leggen.

Dit jaar zal GOUD donderdagavond 3 mei plaats vinden in het World Fashion Centre in Amsterdam. Dit jaar zal styliste en presentatrice Chantal Bles deze avond presenteren. De jury leden voor 3 mei 2012 staan ook vast dit zijn: Josh Veldhuizen, Michael Barnaart van Bergen, Sepehr Maghsoudi en Mirte Engelhard.


Wil jij bij een echte MODESHOW met talentvolle modeontwerpers aanwezig zijn en kans maken op een Design op maat? Het kan tijdens Fashion Event GOUD op 3 mei 2012!

Bestel je kaarten snel op www.gold-designers.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten