Zoeken in deze blog

dinsdag 28 februari 2012

The Fashionlisst & Huishoudbeurs..een geslaagd combinatie!



Dit jaar vindt alweer voor de 67e keer en zoals gebruikelijk in de Amsterdamse RAI de Huishoudbeurs plaats. De eerste officiële Huishoudbeurs vond in 1950 plaats in Den haag, maar sinds 1955 worden ze steevast in de Amsterdamse Rai gehouden. De Huishoudbeurs was ooit voor nieuwe snufjes op Huishoudtechnisch gebied, maar inmiddels uitgegroeid tot een enorm lifestyle- en fashionevenement voor iedereen!

Maar liefst 246.998 mensen bezochten dit jaar de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. Dat waren er ongeveer 20.000 meer dan vorig jaar. Wat een stijgend succes zeg!! Zelfs het opkomende feminisme in de jaren zestig kreeg geen vat op het succes van de Huishoudbeurs.



Fashion Lisst



Dit jaar wordt voor het eerst The Fashion Lisst gekoppeld aan de Huishoudbeurs. Het aantal bezoekers is een succes te noemen. Gedurende negen dagen konden stock & sample liefhebbers en de bezoekers van de Huishoudbeurs profiteren van hoge kortingen op kleding, sieraden en zonnebrillen waaronder de merken Armani, Supertrash, Sapph, Otazu, Nolita etc.

De sfeer is fantastisch, naast het shoppen van kleding, lingerie, sieraden en zonnebrillen, kon je ook terecht voor advies, haartrends 2012 en make up..
Op The Fashion Lisst kun je trouwens niet alleen shoppen, onder een genot van een vers geperst sapje kon je ook genieten van de modeshows van ontwerpen als Sheguang Hu, Allan Vos Michelangelo, Irving Vorster en Audrey Uzuri Couture onder begeleiding van top dj’s waaronder Claire & Sheila Hill, Michael Mendoza, Covergirl Sunny, Dj Wolffman en Sebastien Bruce. Kortom het waren 9 fashionable dagen!

Tot volgend jaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten