Zoeken in deze blog

zaterdag 20 oktober 2012

Get the 80-er jaren gevoel met LIVERA Fash home wear!

Mix & Match een 80-er gevoel met LIVERA Flash home wear, nachtmode en lingerie.



Livera presenteert een extra collectie nachtmode en home wear met comfortabele, trendy artikelen voor een avond of middag heerlijk loungen; de Flash Collectie. Deze casual collectie heeft een vintage, verwassen look in vergrijsde kleuren: blauw, roze, off-white en grijs. De stoere en sportieve uitstraling van de collectie doet je denken aan de jaren 80 filmhit Flash Dance, aerobicvideo’s met Jane Fonda en de outfits van Madonna in haar beginjaren. De Flash nachtmodelijn bestaat uit een tricot en een mêlee shirt die je combineert met de fijne, baggy pyjamabroeken. Daarnaast een oversized nachthemd in twee uitvoeringen. De sweat pants uit de home wear lijn draag je als pyjamabroek maar ook als joggingbroek. Gecombineerd met het trendy vest of de raw edge sweater is dit de perfecte outfit om te relaxen op de bank. Voor de hele Flash collectie geldt "Mix & Match". Alles is met elkaar te combineren. Zo kun je zelf je ideale outfit samenstellen.

Preview: 



FLASH HOMEWEAR



De sweat pants draag je als pyjamabroek, joggingbroek of gewoon lekker thuis. De grove sweatstof in verwassen roze of antraciet geeft een vintage look. De ietwat baggy belijning met brede boorden bij de enkels en de grote opgestikte zakken aan de voorzijde zorgen voor een casual, sporty look. Draag deze fijne broek met de bijpassende sweater of met een contrasterende top. Zo past deze sweatbroek bij vele stijlen en moods. De vintage sweater in vergrijsde kleurstelling met handgeschilderde textprint en contrasterend stiksel heeft een raw edge halsverwerking en doet denken aan All American sportkleding uit de jaren 80. Deze sweater draag je met de bijpassende sweat pants voor in huis of als sportieve outfit en is ook goed te combineren met een stoere jeans. Het vest in grove sweatstof is een multifunctionele en modische musthave. Combineer dit vest met de bijpassende sweatbroek en je heb direct een comfortabele en trendy outfit voor in huis. Ook heel fijn om te dragen als alternatief voor je badjas. De vergrijsde roze kleur, de aparte halsbelijning en de asymetrische ritssluiting geven dit vest een stoere, vrouwelijke look.

 
 
 
 



FLASH NACHTMODE


 
De Flash collectie bevat 2 nachthemden. Het nachthemd in oversized, sportieve belijning heeft aangeknipte mouwen, contrast stitching op het rugpand en een print op het voorpand. Deze aparte details maken dit korte, katoenen nachthemd net even anders. Het nonchalante, korte nachthemd in antraciet heeft contrasterende oudroze stiknaden langs de onderzijde en op het achterpand. Het warme antracietgrijze katoen is uitgevoerd in een verrassend asymetrisch "fishtail’ model met kort rond voorpand, en een langer achterpand.

De deelnaden op het voorpand en in de mouwen geven het nachthemd een oversized look. De perfecte combi tussen een comfortabel big shirt en een ladylike nachthemd. De subtiele details zorgen bij het mooie slim fit t-shirt voor een vintage uitstraling. De verwassen look en vergrijsde, roze kleur passen perfect in het modebeeld van deze herfst / winter. Dit multi-functionele t-shirt kun je combineren met de sweatbroek, het vest of de trui maar ook als pyjamatop met een van de matching pyjamabroeken. Er is een tricot pyjamabroek en ook een warme, zachte flanel. De rechte pijpen en het handige aansnoerkoord bewijzen dat nachtmode comfortabel, warm en vooral ook heel mooi kan zijn. De kleurcombinatie van roze en antraciet ruiten op een offwhite ondergrond zorgen ook hier voor een old school look die prachtig combineert met de bijpassende t-shirts, truien en vesten. Zo vorm je naar eigen keuze de pyjama die het best bij jou past.

 

 


FLASH LINGERIE


Natuurlijk ontbreekt bijpassende ondermode niet. Net zo sportief met een vintage uitstraling, heel elegant en bovenal super comfortabel. De voorgevormde, push-up beugel BH’s zijn uitgevoerd in zacht katoen en verkrijgbaar in 3 kleurstellingen. De broekjes zijn subtiele eye catchers. Niet alleen onder je kleding maar ook om in te slapen in combinatie met een fijn t-shirt of hemdje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De Livera Flash Collectie is vanaf eind november 2012 verkrijgbaar in de Livera winkels en op www.livera.nl 
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten