Zoeken in deze blog

dinsdag 27 maart 2012

Mode voorjaar 2012




We beginnen het voorjaar met delicate en zachte tinten en pastels doen het op elke leeftijd goed. Deze delicate kleuren zijn chic, elegant en vrouwelijk. Elk jaar weer zien we in de lentecollecties veel poederkleuren,, huidkleuren, roze, lichtblauw en vanillegeel. Ook dit seizoen is dat weer het geval. Wat wél verandert, is de manier waarop we de pastels dragen.

Dit jaar dragen we pastels van top tot teen. Je kunt kiezen voor een 'total look' dus bijvoorbeeld je helemaal in lichtblauw of zachtroze kleden. Maar je kunt ook verschillende pastels met elkaar combineren. Zachtgeel met zachtblauw, zachtroze met zachtgroen.


Waag je eens aan pastelkleurige bloempatronen, helemaal in dit voorjaar!Wil je iets heel vrouwelijks, combineer dan pasteltinten met licht kant! Trendy en ongelooflijk elegant.




  • Een trend die we van vorig jaar meenemen, is de combinatie van een pastelkleur met een neonkleur: neonoranje, neongeel. Ook dit jaar is deze look nog heel geslaagd.




  • Een nieuwe trend voor voorjaar 2012 zijn de pastelkleurige slim fit broeken en skinny jeans. Kijk maar eens bij de grote winkelketens. Je vindt er ongetwijfeld trendy strakke broekjes in roze, lichtblauw, lichtgroen, zachtgeel. Ik vind deze broeken super! Je kunt ze nu al aan en ze doen het - als het nog koud is - zelfs goed onder je winterjas


  • .


  • En nu de kleur van de schoenen... Huidkleurige schoenen doen het perfect bij een pastelkleurige outfit. Maar zelfs felgekleurde schoenen (bijvoorbeeld rood) kunnen heel mooi bij pastels staan.



  • De pastel kleuren zijn dus voor de zonnige dagen en voor de hete Lente avonden mag je natuurlijk wel wat meer om aandacht schreeuwen! Denk aan Vel rode en paarse tinten met een vleugje pastel en een zomerse opdruk en heel veel gekleurde armbanden. Perfect voor een cocktail op het terras of een lange stapavond.

    Tot snel!Geniet ervan!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten